Despre nevoia de a visa

Blog

 

Prin 2014 

m-am apucat sa fac un documentar despre nevoia oamenilor de a visa. Filmul este o serie de interviuri cu tot felul de oameni pe care ii consider interesanti, in care fiecare povesteste de ce e vital, pentru el, sa viseze.

Am fost in Los Angeles sa fac interviurile (ce loc mai bun pentru un documentar despre nevoia oamenilor de a visa?) si incercand sa-i descopar pe oamenii aia, mi-am dat seama ca inca nu-mi pusesem serios intrebarea: pe mine ce ma face sa sper? Asa ca m-am intors acasa cu tema asta de gandire. Evit sa ma intreb la ce visez pentru ca probabil sunt prea fricos sa imi propun idealuri atat de mari incat sa le pot numi visuri. Eu nu visez, sper. Pare mai realist, mai prudent. 

Nici nu-mi propun, as fi naiv daca as face-o.

Au trecut trei ani de atunci, filmul inca este la montaj, iar eu tot n-am gasit raspunsul intrebarii, dar macar inca ma-ntreb. Tot e un inceput, nu?

Ei, voiam sa va propun exercitiul asta. Ganditi-va care va este visul, daca aveti unul, sau poate aveti mai multe. Care va sunt pasiunile, ce sperante aveti, ce sperante nu mai aveti, ce-ati pierdut, ce-ati castigat de cand ati inceput sa va propuneti, sa sperati, sa va doriti, sa visati?

Eu ma mai cunosc putin de fiecare data cand il fac. Sper sa functioneze si la voi.

Am ajuns la subiectul asta pentrru ca, de curand, am fost intrebat de Tezyo by Otter Distribution, concept store-ul cu un mix cool de brand-uri de pantofi, care-mi sunt pasiunile. Pentru prima data, am raspuns repede, hotarat: zambetul ei.

Zambetul ei si, bineinteles, pantofii! J

Cum Tezyo este un brand despre alegerile personale, despre identificarea cu tine insuti, organizeaza luna asta si o activare ce porneste de la pasiunile comune. Mai multe detalii puteti afla aici – www.tezyo.ro/concurs-shoes-by-tezyo

Daca mergeti in unul dintre magazinele lor, va fotografiati cu perechea preferata de pantofi intr-un mod original care sa va reprezinte si share-uiti imaginea pe contul vostru de instagam folosind htag-ul #ShoesByTEZYO”, puteti castiga, o data la trei zile, o pereche de pantofi.

Voi ce pasiuni aveti?

Ultima modificareSâmbătă, 08 Aprilie 2017 10:19
(4 voturi)

Mai multe din această categorie:

« Ne vedem la start! Cele mai neobrăzate șoapte »