Imprimă această pagină

Saptamana asta facem volum, adica suuuuteeee de kilometri pe bicicleta!

Blog

Daca saptamana trecuta va povesteam despre inot, saptmana asta va voi spune despre ciclism. Nu despre sportul ciclism, pentru ca nu stiu mai nimic despre ciclism. Stiu de Turul Frantei si Lance Armstrong, cam atat... :-)

Ce stiu este ca mersul pe bicicleta este o activitate pe care daca ai trecut prin viata fara sa o experimentezi, nu poti spune ca te-ai bucurat cu adevarat de tot ce-ti poate oferi accidentul asta fericit. :-)

Este un joc in care acceleratia, gravitatia, echilibrul si coordonarea fac echipa parca doar pentru delectarea simturilor noastre.

Asta ca sa nu mai vorbesc de practicabilitatea mersului pe bicicleta. Mi se pare una dintre cele mai elegante solutii pentru locomotia prin oras. Nu face zgomot, nu polueaza, nu ocupa spatiu, iti trezeste la viata tot organismul si este de o simplitate geniala.

Revenind la antrenamentul meu, Ciprian mi-a spus ca saptamana asta facem volum. Am spus "da" asa cum o fac mai mereu, fara sa ma gandesc inainte de a o face. Ei bine, pentru Ciprian, volum inseamna suuuuteeeee de kilometri!

Nu ma plang, ma simt din ce in ce mai bine. Dupa fiecare antrenament am satisfactia unei noi reusite.

Cu alimentatia nu am probleme. Mananc trei mese pe zi si doua gustari. Ma straduiesc sa pastrez un program cat mai riguros, insa se mai intampla sa am dimineti tarzii, in care sar peste micul dejunJ.

Insa, la cat ma antrenez, odata pe luna imi permit sa mananc fara probleme tot ce mi-au pus mamaia si Cici (mama) in pachetul de la Galati. Da, primesc pachet de la maica-mea si ma mandresc cu asta! :-)

Dupa antrenamente imi fac o bautura de refacere de la Herbalife. Se numeste Rebuild Endurance si conține un amestec de carbohidrati si proteine. Ajuta la restabilirea nivelului de glicogen din mușchi, reducând considerabil timpul necesar recuperării după un efort fizic sustinut, de anduranta.Adica recuperare rapida si refacerea musculaturii … pana maine, cand ma trezesc pentru urmatorul antrenament.

Pe cat mai curand!

(6 voturi)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.