Karma loveste din nou! Hai la poker!

Blog

Dupa fiascoul total din prima runda, a urmat un onorabil si surprinzator loc doi (din cinci) la partida de poker online.

Asa cum spuneam, la prima intalnire organiata de pokersatrs.ro, intalnire la care am participat impreuna cu Otrava, Chinezu, Vlad Petreanu, Marian Craciun si Horia Ghibutiu, am iesit primul de la masa. A fost atat de umilitor sa stau doua ore sa ma uit la ceilalti cum joaca, incat a trebuit sa inventez scuza ca (sanchi) "eu nu cred in procente, cred in miracole!"

Daca insistam cu miracolele mele si la a doua intalnire, adica la asta online, iar ramaneam spectator. Tribunele erau ale mele!

Da', cum nu ne lasa cu seminte la Stadio, am zis sa fac un efort si sa mai cred si in probabilitati, sa nu ies chiar primul, IAR!

Si mi-a iesit.

Cu un picior mai mult in groapa, mai mereu, nu m-am lasat si am scapat mai intai de Otrava, care desi a venit pregatit pana-n dinti cu trei incarcatoare, laptop, tableta, cont facut din timp pe pokerstars.ro, ii mai lipsea pistolul la cingatoare (in mintea mea, asta cu pistolul e referinta obligatorie pentru poker), nu a reusit sa se logheze si a facut tusa.

Am incercat sa mimez regretul, dar nu-mi puteam ascunde satisfactia ca oricat de prost ar fi urmat sa joc, obiectivul meu de a nu iesi pe ultimul loc fusese deja atins. :-)

Asa cum ziceam, cu un picior mai mult in groapa, am reusit, totusi, sa me mentin pana am ramas la masa doar doi.

Ei, si cand ma gandeam ca e momentul perfect sa las probabilitatile si sa incep, din nou, sa cred in miracole, m-a lovit karma direct in moalele capului si m-am trezit, din nou, spectator.

Semnite nu mai erau, ca le mancase Otrava pe toate :-), asa ca m-am indreptat spre casa cu un onorabil loc doi si cu 60 de dolari (reali) in cont. :-)

 

Maine, adica joi, 28 aprilie, de la ora 19:00, te invit sa jucam poker impreuna, intr-un turneu online.

Intrarea este gratuita.

PRIZE POLL: 1000 DE DOLARI

 Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:

1- creaza-ti cont

2- instaleaza-ti softul (descarca aplicatia)

3- familiarizeaza-te cu platforma

 

De asemenea, voi da copy-paste coordonatelor asa cum le-am primit de la echipa tehnica, astfel incat sa nu se piarda din informatie la o eventuala traducere prin adaptare (obisnuiesc sa fac asta) :-)

  Ne vedem la masa! :-)

 Coordonate -  ora 19:00, 28 aprilie, Community Freeroll

–T# 1545003830, the password for this freeroll is blog – please communicate that password is case sensitive, so lower case needs to be used.  Registration will start 24hrs before (Freerolls are in tab Tournaments, Type – ‘Private’)

Ultima modificareJoi, 28 Aprilie 2016 07:45
(1 Vot)