Printul Mareelor si alte vorbe de duh

Blog

Ma tin de antrenamente!

E greu, din ce in ce mai greu, dar am inceput sa observ imbunatatiri in ceea ce priveste rezistenta la efort. Daca acum o luna imi era greu sa alerg sase, opt kilometri, acum alerg sase kilometri la incalzire. :-)

De asemenea, am inceput sa inot mai mult. Inainte de a incepe pregatirea pentru Herbalife TriChallenge Brasov, inotam doar distante scurte, faceam sprinturi. Acum lucrez la tehnica. Interesant este ca in timp ce lucrez la tehnica imi vin in minte toate comenzile pe care le primeam de la antrenoarea mea, acum mai bine de 15 ani. Este incredibil cum functioneaza memoria. Imi aduc aminte toate vorbele de duh, alintaturile, "hai-si-uri" menite sa ma faca sa continui. Imi aduc aminte cum imi spunea ca "mi s-a taiat macaroana", atunci cand muream pe ultimii metri. "Printul Mareelor", "Bagabel", au fost multe! :-)

Inchid capsula timpului si revin la pregatirea pentru TriChallange Brasov.

In ceea ce priveste alimentatia, cred ca m-am echilibrat. Daca la inceputul pregatirii slabisem opt kilgrame, ceea ce este foarte mult, mai ales in conditiile in care aveam 79 si nici nu-mi doream sa ajung la 70, asa cum s-a intamplat, acum am 74-75.

Mi-am facut o rutina din a consuma zilnic produsele Herbalife - proteine, vitamine, aminoacizi - si asta se simte. Tonusul meu este mult mai bun, ma recuperez mai repede dupa efort si pot sa controlez mai usor ce mananc.

Ciprian Balanescu, antrenorul meu, a ajuns numarul trei in Europa la cross duathlon.

Felicitari, Ciprian!

P.S. Dupa ce am scris despre Ciprian, am inceput sa ma gandesc ce naiba am facut eu saptamana asta. Ciprian a castigat un loc pe podium la un concurs european. Eu ce-am facut?
Am scris o poezie. E prea personala sa o public, dar zambesc la gandul ca mi-a salvat cel putin saptamana, daca nu si o buna parte din suflet.

Poate una dintre cele mai bune.

Pe cat mai curand!

Ultima modificareMiercuri, 27 Aprilie 2016 11:57
(3 voturi)